Soluții complete pentru arhivare documente


Arhivarea electronică

Arhivarea electronică vă permite să minimizați spațiul de stocare, să reduceți costurile generate de depozitare și să accesați cu ușurință documentele de care aveți nevoie.

Vezi detalii

Arhivarea fizică

Documentele dumneavoastră vor fi păstrate în condiții optime și de maximă siguranță, iar amenajarea unui spațiu destinat stocării lor la sediul companiei dumneavoastră nu va mai fi necesară.

Vezi detalii

Managementul documentelor

Angajații dumneavoastră nu vor mai irosi timp cu sortarea, organizarea și ordonarea arhivei. Documentele dumneavoastră vor fi administrate și păstrate în siguranță, iar cele ale căror termen de păstrare expiră vor fi distruse în condiții de siguranță.

Vezi detalii

Depozitarea documentelor

Arhiva companiei dumneavoastră va fi păstrată în condiții optime la un depozit autorizat și va fi organizată astfel încât să găsiți cu ușurință orice document de care aveți nevoie.

Vezi detalii

Distrugere confidentiala

La cerere, periodic sau atunci când termenele de păstrare ale documentelor expiră, compania noastră asigură distrugerea confidențială și în condiții de siguranță a actelor dumneavoastră.

Vezi detalii

Consultanță

Vă oferim consultanță pe tot parcursul colaborării, garantându-vă că soluțiile de arhivare documente pe care le veți alege vor fi eficiente financiar și adaptate nevoilor companiei dumneavoastră.

Vezi detalii

Prin continuarea navigarii pe acest website esti de acord cu  politica cookie.