Depozitare documente


           Managementul documentelor reprezintă procesul de supraveghere şi de control activ al documentelor, care include crearea, organizarea, utilizarea, eliminarea și distrugerea acestora. Este un proces activ pe baza căruia se susţine nevoia de acces la informaţie.

Managementul documentelor este o componentă de bază a unei firme specializate în Servicii de Arhivare. Gestionarea, menţinerea şi păstrarea documentelor trebuie organizată astfel încât să fie consolidată încrederea clienților și să prezinte în primul rând maximizarea accesului la înregistrări, respectarea siguranței și protecția drepturilor individuale.

Managementul documentelor implică, în principal, următoarele tipuri de activităţi:

  • Stabilirea unor politici şi standarde instituţionale aferente;
  • Atribuirea responsabilităţilor în acest domeniu şi stabilirea nivelurilor de autoritate corespunzătoare;
  • Implementarea sistemelor pentru stocarea şi păstrarea documentelor;
  • Stabilirea de garanţii adecvate cu privire la securitatea şi integritatea documentelor şi informaţiilor;

Asigurarea faptului că politicile şi practicile legate de managementul documentelor respectă prevederile legale în materie.

Pentru a respecta în deplin actele normative ale Arhivei Naționale și I.G.S.U, depozitarea documentelor în format fizic se face la standardul impus.

Depozitarea documentelor se face în cutii (depozitate conform normelor Arhivei Naționale și I.G.S.U), iar gestionarea lor se realizează  prin intermediul softului de gestiune a codurilor de bare lipite pe documente si cutii.

Implementarea codurilor și a softului de gestiune se realizează începând cu înregistrarea documentelor. Suntem autorizați de Arhivele Naționale pentru depozitarea de documente în format fizic.

Prin continuarea navigarii pe acest website esti de acord cu  politica cookie.